Bereikbaarheid

Een vakantiewoning in Noorwegen is vanuit Nederland goed bereikbaar dankzij uitstekende verbindingen per auto en vliegtuig. Dankzij deze verbindingen kunt u uw vakantiewoning ook gebruiken voor een (lang) weekend.

Met de auto

De eenvoudigste autoroute van Nederland naar Noorwegen loopt via Duitsland naar Noord-Denemarken. Daar vertrekken vanuit de havens van Frederikshaven en Hirtshals dagelijks diverse veerdiensten naar Zuid- Noorwegen. De kortste overtocht, van Hirtshals naar Kristiansand, duurt slechts 2 uur en 15 minuten. Er zijn drie maatschappijen die een dienstregeling onderhouden tussen Denemarken en Noorwegen: Colorline, Stenaline en Fjordline.

Met het vliegtuig

Ook het aantal vluchten naar Zuid- Noorwegen is de laatste jaren aanzienlijk toegenomen. KLM vliegt bijvoorbeeld drie keer per dag op de gunstig gelegen stad Sandefjord (Torp) en prijsvechter Ryanair onderhoudt goede verbindingen met zowel Sandefjord (Torp) als Rygge. Kristiansand en Oslo (Gardamoen) zijn ook goede mogelijkheden. Portula helpt u graag bij het vinden van de optimale route naar uw vakantiewoning.