Trysil

Trysil in de langgerekte provincie Hedmark in Oost-Noorwegen behoort tot de sneeuwzekerste bestemmingen van Europa en is het grootste wintersportgebied van Scandinavië. Een half jaar lang kan er naar hartenlust worden geskied, gesnowboard en gelanglauft. Portula biedt in Trysil zonnige bouwpercelen met uitzicht op de pistes. Er zijn zelfs kavels met ‘ski-in-ski-out’-mogelijkheid.

De wintersportvoorzieningen van Trysil:

  • 64 afdalingen
  • 72 km skipiste
  • 90 km langlaufloipes
  • 25 liften
  • Een halfpipe
  • Overal kinderopvang

Buiten het wintersportseizoen is Trysil een paradijs voor vissers. De Trysilelva heeft het grootste vlagzalmbestand van Scandinavië en in de vele meren kunnen grote snoeken gevangen worden. Verder is dit gebied ideaal voor liefhebbers van wandelen, paardrijden, kanoën, golfen en wellness. Ga ook eens op beversafari of huskycross!

Trysil ligt zo’n 200 km ten noordoosten van Oslo en is dankzij de infrastructuur die is aangelegd voor de Olympische Spelen van 1994 uitstekend bereikbaar en omringd door uitgebreide voorzieningen.

Persoonlijke wensen, sfeer proeven & proefwonen

Alles begint bij uw persoonlijke voorkeuren. Dat betekent dat we uw wensen inventariseren en de sfeer van verschillende locaties proeven, net zolang tot er een kavel is gevonden die voor u ideaal is. Wij zijn regelmatig in Noorwegen en kunnen u dus persoonlijk verschillende kavels laten zien. Wij helpen u graag bij het plannen van uw reis zodat u kunt proefwonen en regelen uw verblijf tegen een vriendelijke prijs in een nieuwe houten bungalow.

Onze Bungalows