Risør

Risør ligt vlak bij Kragerø en is ook een populaire toeristische bestemming, maar wel iets rustiger. Toch heeft ook Risør een gezellige haven met allerlei restaurants en winkeltjes met bijvoorbeeld boeken en antiek. In het oude centrum zijn veel oude houten gebouwen bewaard gebleven. De Noorse cultuur is hier springlevend: overal komt u Noors handwerk tegen en in de eerste week van augustus vindt in Risør een festival rondom houten boten plaats.
Risør grenst aan de ene kant aan zee en de vele eilandjes voor de kust. In het achterland van Risør ligt een landschap vol meertjes en heuvels. Volop mogelijkheden om te wandelen, vissen, kajakken en zwemmen dus.

Persoonlijke wensen, sfeer proeven & proefwonen

Alles begint bij uw persoonlijke voorkeuren. Dat betekent dat we uw wensen inventariseren en de sfeer van verschillende locaties proeven, net zolang tot er een kavel is gevonden die voor u ideaal is. Wij zijn regelmatig in Noorwegen en kunnen u dus persoonlijk verschillende kavels laten zien. Wij helpen u graag bij het plannen van uw reis zodat u kunt proefwonen en regelen uw verblijf tegen een vriendelijke prijs in een nieuwe houten bungalow.

Onze Bungalows