Lillehammer

Lillehammer werd wereldberoemd door de Olympische Spelen die er in 1994 plaatsvonden. De serie Lilyhammer op Netflix deed er nog een humoristisch schepje bovenop.

Het centrum van Lillehammer heeft historische gebouwen en ambachtelijke winkeltjes, maar ook moderne winkelketens, musea en culturele centra zijn er goed vertegenwoordigd. Even buiten Lillehammer ligt attractiepark Hunderfossen met meer dan vijftig attracties en activiteiten voor kinderen van alle leeftijden.

Wie voor de wintersport naar Lillehammer komt (en dat kan ongeveer van november tot april), profiteert nog altijd van de prachtige Olympische voorzieningen die hier zijn aangelegd. Skiërs, langlaufers en snowboarders zich hier heerlijk uitleven.

Buiten het wintersportseizoen is Lillehammer een ideale uitvalsbasis voor wandel- of paardrijtochten in de omliggende nationale parken, zoals Rondane, Jotunheimen of Langsua. De natuur in de hoge bergen, op de dichtbeboste heuvels en in de groene dalen is spectaculair.

Persoonlijke wensen, sfeer proeven & proefwonen

Alles begint bij uw persoonlijke voorkeuren. Dat betekent dat we uw wensen inventariseren en de sfeer van verschillende locaties proeven, net zolang tot er een kavel is gevonden die voor u ideaal is. Wij zijn regelmatig in Noorwegen en kunnen u dus persoonlijk verschillende kavels laten zien. Wij helpen u graag bij het plannen van uw reis zodat u kunt proefwonen en regelen uw verblijf tegen een vriendelijke prijs in een nieuwe houten bungalow.

Onze Bungalows