Kragerø

Kragerø is een levendig kustplaatsje in de Noorse provincie Telemark. In het gezellige centrum staan behalve karakteristieke houten huizen ook veel leuke winkeltjes en restaurantjes. ’s Zomers is het een geliefde bestemming voor mensen die hier komen zeilen en vissen tussen de vele eilandjes voor de kust. Ook de Noren zelf komen hier graag om er even helemaal uit te zijn. Kragerø staat bekend om het heldere water en de adembenemende uitzichten – en als de plek waar de Noorse schilder Edvard Munch een aantal jaren woonde en werkte.

De kavels van Portula in Kragerø zijn zonnig, ruim en rustig en hebben uitzicht op zee. Met de auto liggen alle faciliteiten en de culturele rijkdom van Noorwegen in deze regio binnen handbereik en per boot of zeilschip bent u in tien minuten in het centrum van Kragerø.

 

Persoonlijke wensen, sfeer proeven & proefwonen

Alles begint bij uw persoonlijke voorkeuren. Dat betekent dat we uw wensen inventariseren en de sfeer van verschillende locaties proeven, net zolang tot er een kavel is gevonden die voor u ideaal is. Wij zijn regelmatig in Noorwegen en kunnen u dus persoonlijk verschillende kavels laten zien. Wij helpen u graag bij het plannen van uw reis zodat u kunt proefwonen en regelen uw verblijf tegen een vriendelijke prijs in een nieuwe houten bungalow.

Onze Bungalows