Hemsedal

Hemsedal is een prachtig berggebied dat ook wel de Scandinavische Alpen wordt genoemd. Er valt steevast veel sneeuw en er kan van november tot mei worden geskied. Dit op een na grootste Noorse skiresort is dan ook een van de populairste skibestemmingen in Noorwegen.

De voorzieningen in Hemsedal zijn uitgebreid en geschikt voor wintersporters van elk niveau. Het is een zeer kindvriendelijke wintersportbestemming, maar ook de avontuurlijke ijsklimmer kan hier uitstekend terecht. De vakantiewoningen in Hemsedal liggen op loopafstand van de skiliften, langs en boven aan de pistes. Sommige bieden zelfs ‘ski-in-ski-out’-mogelijkheid.

Persoonlijke wensen, sfeer proeven & proefwonen

Alles begint bij uw persoonlijke voorkeuren. Dat betekent dat we uw wensen inventariseren en de sfeer van verschillende locaties proeven, net zolang tot er een kavel is gevonden die voor u ideaal is. Wij zijn regelmatig in Noorwegen en kunnen u dus persoonlijk verschillende kavels laten zien. Wij helpen u graag bij het plannen van uw reis zodat u kunt proefwonen en regelen uw verblijf tegen een vriendelijke prijs in een nieuwe houten bungalow.

Onze Bungalows