Klanten over ons

Daniëlle & Maarten

“Wij waren op zoek naar een locatie in Noorwegen om een gezellig familiehuis voor ons gezin (3 kinderen) op te bouwen. Via internet search en de second home beurs kwamen wij bij Portula uit. We hadden direct een goed gevoel bij Erik: integer, betrouwbaar, kundig en plezierig in de communicatie. Erik kent Noorwegen goed en spreekt de taal. Gedurende het proces nam Erik ons mee naar verschillende locaties. Hij gaf ons goed advies over de voor- en nadelen van de verschillende percelen waarbij hij goed keek naar de plaatsing van het huis t.o.v. de omgeving en zichtlijnen.  Wij hadden specifieke wensen t.a.v. het ontwerp en indeling, Erik luisterde goed en gaf hier duidelijk advies over de mogelijkheden en onmogelijkheden. De uitvoering van het project was van hoogwaardige kwaliteit, wat mede te danken was aan het vakwerk en de flexibele instelling van zijn timmermannen.”

Cees & Leontien Herderschee

“Erik van Portula weet prachtige bouwlocaties te vinden op vele plekken in Noorwegen. Zelf hadden we die locaties hoogstwaarschijnlijk nooit gevonden. Het was zo fijn dat Erik daar alle tijd voor nam. Cees had nogal wat speciale wensen, maar Erik luisterde onvermoeibaar. Hij had altijd wel een oplossing of suggestie achter de hand. Portula levert in dit opzicht een geweldige service voor mensen die graag een vakantiewoning in Noorwegen willen, maar niet goed weten hoe ze dat moeten aanpakken.”

Johan Nieuwerth

“Erik is echt de “middle man” in meerdere opzichten: hij snapt de belangen en onzekerheden van een Nederlandse koper in de Noorse markt, maar hij vertaalt ook de wensen van de bewoner naar iets dat zijn bouwkundige experts prachtig kunnen uitwerken. Vooral de ervaring in de voor- en nadelen van verschillende kavels en locaties, en het brede Portula portfolio aan bouwstijlen, was voor ons doorslaggevend. Het prachtige eindresultaat is echt gezamenlijk met het Portula team bereikt.”

Andre & Noortje

“Portula heeft ons uitstekend begeleid bij het realiseren van ons vakantiehuis in Noorwegen. Het contact met Erik van Riessen was vanaf onze eerste ontmoeting op de Second Home Beurs tot het opleveren van onze woning prettig en de uitvoering van het project was goed geregeld. Het bouwproces op afstand was spannend, het was fijn regelmatig foto’s te ontvangen van de vorderingen van de bouw. De kennis en ervaring van Erik in Noorwegen hebben ons geholpen een prachtig huis te bouwen, waar wij met veel plezier onze vakanties doorbrengen!”