Furuheim project

Bouwkavels op locatie Furuheim

Een huis kopen in Noorwegen begint veelal met een zoektocht naar een geschikte bouwkavel.

Op deze locatie in het Noorse Vrådal komt alles samen wat Noorwegen zo bijzonder maakt gedurende de seizoenen. Een prachtig uitzicht over het meer, uitstekende zonpositie en ruime percelen met veel privacy.
Door de centrale ligging in het dorp, zijn alle voorzieningen in de nabije omgeving voorhanden. De supermarkt is op loopafstand en het skicentrum/golfbaan slechts enkele minuten met de auto. Ondanks dat de voorzieningen in de nabijheid zijn te vinden, staan de huizen op deze bijzondere locatie midden in de natuur. Wilt u wandelen? Vanuit de woning kunt u een week onderweg zijn zonder “iemand” tegen te komen, uiteraard is het niet uitgesloten een eland of ander wild tegen het lijf te lopen.

Op dit moment wordt het laatste gedeelte van het project boven op de berghelling gereed gemaakt. De bouwkavels die beschikbaar komen liggen veelal aan de bosrand op het bovenste gedeelte van de berghelling. De bouwkavels in het Noorse Vrådal hebben een oppervlakte vanaf ruim 1000m2 tot ongeveer 2000m2. Deze grenzen vaak aan “niemandsland” wat extra bijdraagt aan het vrije gevoel.

Het bestemmingsplan biedt veel ruimte voor eigen ideeën ten aanzien van het ontwerp voor uw eigen huis. Naast het gebruik van hout is ook natuursteen en glas toegestaan. De woning mag tot 200m2 aan woonoppervlakte bedragen waarbij er een vrije keuze is waar (begane grond of verdieping) dit wordt benut.

Beschikbare bouwkavels