Wij bouwen uw 'turnkey' droomhuis in Noorwegen

Contactverzoek Brochure aanvragen

Portula Bouw & Ontwikkeling is al 15 jaar uw portaal voor uw eigen vakantiehuis in Noorwegen

Als projectontwikkelaar hebben we al veel luxe houten huizen gebouwd in Noorwegen. We kennen de Noorse cultuur, spreken de taal, bouwen in eigen beheer en hebben met de jaren een uitgebreid betrouwbaar lokaal netwerk opgebouwd.

Laatste nieuws

Uitrol 2021 modellengamma

Over paar weken presenteren wij ons volledig nieuwe modellengamma met de uitrol van 12 volledig nieuw ontworpen woningen waarvan hier alvast een klein voorproefje, in de vorm van Model Alesund!

Lees verder

Investeren en Rendement in Noorwegen

Wist u dat Noorwegen een zeer gunstig investeringsklimaat kent en dat er doorgaans na ongeveer 8 weken verhuur een positief rendement kan worden behaald?

Lees verder

Persoonlijke wensen, sfeer proeven & proefwonen

Alles begint bij uw persoonlijke voorkeuren. Dat betekent dat we uw wensen inventariseren en de sfeer van verschillende locaties proeven, net zolang tot er een kavel is gevonden die voor u ideaal is. Wij zijn regelmatig in Noorwegen en kunnen u dus persoonlijk verschillende kavels laten zien. Wij helpen u graag bij het plannen van uw reis zodat u kunt proefwonen en regelen uw verblijf tegen een vriendelijke prijs in een nieuwe houten bungalow.

Onze Bungalows