Wij bouwen uw 'turnkey' droomhuis in Noorwegen

Contactverzoek Brochure aanvragen

Portula Bouw & Ontwikkeling is al 15 jaar uw portaal voor uw eigen vakantiehuis in Noorwegen

Als projectontwikkelaar hebben we al veel luxe houten huizen gebouwd in Noorwegen. We kennen de Noorse cultuur, spreken de taal, bouwen in eigen beheer en hebben met de jaren een uitgebreid betrouwbaar lokaal netwerk opgebouwd.

Laatste nieuws

Noorwegen opent grenzen

Vanaf 15 juli gaat Noorwegen weer open voor reizigers uit de meeste Europese Schengenlanden met een laag infectierisico, dus ook voor Nederland, België, Duitsland en Groot Brittannië. Voor deze landen vervalt ook de quarantaine verplichting.

Lees verder

Furuheim project bouwkavels

Op deze locatie in het Noorse Vrådal komt alles samen wat Noorwegen zo bijzonder maakt gedurende de seizoenen. Een prachtig uitzicht over het meer, uitstekende zonpositie en ruime percelen met veel privacy.

Lees verder

Persoonlijke wensen, sfeer proeven & proefwonen

Alles begint bij uw persoonlijke voorkeuren. Dat betekent dat we uw wensen inventariseren en de sfeer van verschillende locaties proeven, net zolang tot er een kavel is gevonden die voor u ideaal is. Wij zijn regelmatig in Noorwegen en kunnen u dus persoonlijk verschillende kavels laten zien. Wij helpen u graag bij het plannen van uw reis zodat u kunt proefwonen en regelen uw verblijf tegen een vriendelijke prijs in een nieuwe houten bungalow.

Onze Bungalows